| Dni Ziemi Kluczewskiej | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
KsRydzyk
Liczba postów : 8 Join date : 03/02/2010
| Temat: Dni Ziemi Kluczewskiej Wto Kwi 13, 2010 8:32 pm | |
| Witam na początku maja w Kluczach organizowane są Dni Ziemi Kluczewskiej. Gdyż sam interesuje się ASG (ale niestety nie posiadam swojej repliki) postanowiłem spróbować zbudować mini strzelnice. Chodzi mi o coś o długości ok 35m znajdowało by się to na stadionie. Jednak jak wyżej napisałem nie posiadam własnej repliki i czy ktoś mógłby wyporzyczyć mi ok 4 repliki na 1 dzień. Najlepiej jagby były to repliki Ak47 M16 MP5 oraz jakiś pistolet najlepiej elektryki. Najprawdopodobniej Dni Ziemi Kluczewskiej odbędom się 1 Maja. Więc jagby był ktoś chętny wyporzyczyć mi repliki to byłbym bardzo wdzięczny. Żeby nie było że chce zarobić to napisze że cały dochód będzie przekazany na Dom Dziecka. | |
|
| |
Jurga Admin
Liczba postów : 1026 Join date : 17/12/2008 Age : 33 Skąd : Olkusz
| Temat: Re: Dni Ziemi Kluczewskiej Wto Kwi 13, 2010 11:54 pm | |
| po 1 nie posiadamy wypożyczalni po 2 za wypożyczenie się płaci... nikt tu nie jest fundacja charytatywną... domyślam się, że jeżeli się interesujesz ASG i nie masz repliki to wiesz ile one kosztują i dlatego nie masz... i Ty myślisz, że ktoś Ci da karabin za ponad 1000zeta a Cię nawet nie zna?? kpisz?? po 3 jak już chcesz zrobić coś takiego to zaproś nas żebyśmy pokazali nasz arsenał i przedstawili nasze hobby... po 4 masz pozwolenie od miasta na organizacje takiego czegoś?? po 5 po za tym... trzeba kompozytu... po co karabiny bez kompozytu ?? | |
|
| |
Ronnie223 Admin
Liczba postów : 735 Join date : 18/12/2008 Age : 33 Skąd : Olkusz
| Temat: Re: Dni Ziemi Kluczewskiej Czw Kwi 15, 2010 10:01 pm | |
| Ja się całkiem podpisuje pod zdaniem Jurgi..........napisz czy zależy Ci na obecności naszej czy naszych replik, oraz czy masz pozwolenie czy coś tego typu od np władz miasta - jeśli termin będzie nam opowiadał to wpadniemy pomóc dzieciakom - tylko nie wiemy na czym Ci tak naprawdę zależy......... | |
|
| |
Jurga Admin
| Temat: Re: Dni Ziemi Kluczewskiej Sob Kwi 17, 2010 12:56 am | |
| i nastała cisza... brak zainteresowania... czy ja coś źle napisałem?? | |
|
| |
KsRydzyk
| Temat: Re: Dni Ziemi Kluczewskiej Sob Kwi 17, 2010 6:21 pm | |
| Może się źle wyraziłem, ale chodziło mi bardzej o obecność was wraz z replikami. Jeśli chodzi o date to najprawdopodobniej będzie to 1 maja. A sprawę z władzami miastta zamierzam uzgodnić w poniedziałek. | |
|
| |
Jurga Admin
| Temat: Re: Dni Ziemi Kluczewskiej Sob Kwi 17, 2010 6:33 pm | |
| nooo i to całkowicie inaczej wygląda... no to nasz arsenał wygląda następująco: Ja- NDM-86 (karabin wyborowy); beretta m92f (pistolet na CO2) Ronnie- SWD Dragunow (karabin wyborowy) Gocu- AK74U (karabin szturmowy (elektryk)) Małpa- dwa x M16 (karabin szturmowy (elektryk)) Legenda- mp5 Kurz (pistolet maszynowy (elektryk)) jeżeli się nie pomyliłem to by było wszystko bo Borsuka nie ma więc mniej o 3 kabiny, jeden pistolet oraz granatnik :] | |
|
| |
KsRydzyk
| Temat: Re: Dni Ziemi Kluczewskiej Nie Kwi 18, 2010 11:04 am | |
| Wiem że musze udać się o pozwolenie na Policje i do zarządu miasta, ale dokładnie do kogo? | |
|
| |
Jurga Admin
| Temat: Re: Dni Ziemi Kluczewskiej Nie Kwi 18, 2010 11:11 am | |
| pytaj się Majstra lub Jediego bo oni załatwiali na dni Olkusza... | |
|
| |
KsRydzyk
| |
| |